Jobba som frilansare i Stockholm

Många dras till storstaden för att det helt enkelt finns fler jobb där. Det gäller även för de som är egenanställda och frilansar. Oavsett om du är etablerad eller är nyfiken på att börja jobba som frilansare i Stockholm kan du i följande text få tips på hur du lyckas som frilansare.

Hyr en kontorsplats

Oavsett om du är etablerad eller inte kan det vara nyttigt att hyra en kontorsplats istället för att sitta hemma och jobba. Du kan hitta kontorshotell i Stockholm där du hyr en kontorsplats under en valfri tidsperiod. Fördelen med att ha en kontorsplats på ett kontorshotell är att du får träffa andra frilansare. Du kan därmed skapa viktiga kontakter och får bra förutsättningar för att få fler kunder. För att du ska få fler uppdrag som frilansare behöver du ha ett brett kontaktnät. Därför kan det vara värt att hyra en kontorsplats.

Hitta uppdrag

Förutom att du kan hitta uppdrag genom kontakter så finns det flera sidor du kan skapa en profil hos där du gör dig tillgänglig för potentiella uppdragsgivare. Du kan också skriva ut på dina sociala medier att du har börjat frilansa och att du är öppen för fler uppdrag.

Stockholm