Återupptäck dina rötter i Stockholm med en födelsetavla

Stockholm är en speciell stad som är värd att vara stolt över om du är född och uppvuxen där. Titta bara på Gamla stan som är full av historia, mystik, smala gator med kullersten och pampiga byggnader som Stockholms slott. Det bästa av allt är hur ren staden är och att den är omgiven av vatten tillsammans med skärgården utanför staden. Föga förvånande är det en av de snabbast växande städerna i Europa. Att hedra dina rötter i Stockholm ska inte underskattas eftersom du annars riskerar bli frånkopplad från Stockholms kulturarv. Nackdelen med det här att du kan börja ifrågasätta vem du är och var du hör hemma någonstans, något som i sin tur kan påverka ditt välbefinnande negativt. Därför är det bra att börja ta kontakt med Stockholms kulturarv och att känna till dina rötter för att få en positiv känsla av identitet och tillhörighet.

Kom igång med en personlig födelsetavla

Det finns många sätt att återupptäcka dina rötter i Stockholm. Ett enkelt sätt att komma igång är att dekorera hemmet med konst som visar uppskattning för dina rötter. Varför inte börja med en personlig födelsetavla från e-handelsbutiken Gallerix? Det är ett annorlunda och kreativt sätt att visa uppskattning!

Designa din egen personliga födelsetavla

Precis som namnet antyder är en personlig födelsetavla ett unikt konstverk som visar hur litet ditt barn var som nyfödd i naturlig 1:1-storlek, det vill säga i ditt barns verkliga födelselängd. Personlig data som namn, datum och födelsetid ingår också och det anger du när du klickar på den tavla du vill köpa. Sedan väljer du valfri design, stil och storlek på tavlan. Alla tavlor består av en skiss och du kan välja mellan flera olika varianter som Original, Coal, Contour, Carbon och Carrara. Med andra kommer du att kunna uttrycka dig själv på det sätt som du känner dig mest bekväm med. Tavlan kommer att bidra till att du värnar om familjeidentitet, traditioner, kultur, värderingar samt att du för vidare det till dina barn och efterföljande generationer. Det räcker med att du köper en tavla för att du ska få gratis leverans då Gallerix erbjuder fri frakt när köpet överstiger 395 kronor. Leveranstiden är mellan två och fyra dagar.

Stärk din självkänsla med konst från Gallerix

Kom ihåg att konsten är vacker och har mycket positiva effekter på hälsan. Det är ingen slump att konsten har funnits sedan urminnes tider redan på väggarna i grottor. Forskningen visar att när människor kan utforska och uttrycka vem de är, så stärks självkänslan och de får ett självförtroende som leder till framgång. Gör därför som tusentals andra och köp en tavla från Gallerix och börja med en personlig födelsetavla!