Lev ett aktivt liv i Stockholm

 

Det finns stora möjligheter att träna och leva ett mycket aktivt liv i Stockholm. Vare sig du drömmer om att springa Stockholm maraton eller bara vill testa på en ny sport, så kan du enkelt göra det i vår huvudstad.

Många sportmöjligheter

Stockholm erbjuder många och olika slags sportmöjligheter. Du kan delta i korpfotboll, dansa zumba eller träna på gym. Men du kan också hitta en lite annorlunda sport som japanskt bågskytte, träna att gå på lina eller undervattenspolo. Utbudet av olika fysiska aktiviteter är det största i Sverige. Stockholm är också en stad som det är lätt att leva ett aktivt vardagsliv i. Du kan enkelt cykla då det finns många cykelbanor. Du kan också ta dig ut i naturen utan problem. Stockholm är inte en jättestor huvudstad. Utan att behöva åka alldeles för långt med bil eller buss, så är du omgiven av skön natur. Det innebär att du både kan simma i en simhall, likväl som i en sjö eller i havet.

Många sportevenemang

Året om pågår det olika sportevenemang i Stockholm. Du kan gå och titta på allt från fotboll och hockey till hästhoppning och fälttävlan. Men du kan också delta i spännande evenemang. Om du alltid drömt om att springa Stockholm maraton kan du hitta en löpargrupp som du kan träna med. Du kan också springa Tjejmilen eller Lidingöloppet. Om du håller på med en särskild sport, som ridning, fäktning eller bowling, så kommer du också hitta tävlingar att delta i.